#65/5 november 2018: WeMakeThe.City

#65/5 november 2018: WeMakeThe.City

Platform aan de Zaan nodigt jou van harte uit om mee te denken en mee te doen aan WeMakeThe.City. Op 5 november organiseren wij een eerste brainstorm over de mogelijkheden, dit is tevens de aftrap van het ‘WeMakeThe.City festival 2019 in Zaanstad!

Een inspirerende avond met Zaanse trendsetters, voorlopers, doorzetters, doeners en visionairs over hoe we de toekomst van Zaanstad zien.

WeMakeThe.City 2019
We willen Zaanstad met al zijn facetten op de kaart zetten en uitbundig mee doen met het WeMakeThe.City festival in 2019. WeMakeThe.City laat zien dat de inwoners de stad maken!

In 2018  was Pakhuis de Zwijger in Amsterdam de organisator en initiatiefnemer van het ‘WeMakeThe.City’ festival. Het programma ging niet alleen over Amsterdam, maar over de gehele metropool regio. Dus ook over Zaanstad. Het Hembrugterrein deed vorig jaar al mee.

Het festival kende vorig jaar de volgende onderwerpen: The Healthy City – The Smart city – The Sustainable City – The Lively City – The Constructed City – The Creative City – The Social City.

Meer weten? Bezoek de website WeMakeThe.City  , daar vind je ook een filmpje over het afgelopen jaar.

WeMakeThe.City brainstorm en kick off

maandag 5 november 2018

20.00 – 22.00 uur met aansluitend netwerkborrel

Café Fabriek

Jan Sijbrandsteeg 12

1502 BA Zaandam

Aanmelden

Al 5 mensen hebben aangemeld


Tribe Loading Animation Image