Aan de Zaan #DELEN|DURVEN|DOEN

Aan de Zaan #DELEN|DURVEN|DOEN

PlatformadzaanAan de Zaan is het onafhankelijke netwerkplatform voor maatschappelijke en culturele initiatieven die hun Zaanse omgeving mooier en leuker maken.

Iedere eerste maandag van de maand is er een prikkelende thema-avond bij café De Fabriek in Zaandam. Als koppelaars organiseren we kwaliteitsavonden waarbij de bezoeker geïnspireerd wordt over sociale innovatie. Actieve Zaankanters vinden elkaar tijdens deze avonden en er ontstaan nieuwe verbindingen. De open microfoon zorgt voor dynamiek. 


De avonden gaan over de initiatieven zelf en brengen verbinding en verdieping. Verder is het doel van Aan de Zaan vooral; met elkaar de Zaanstreek (nog) mooier maken.

Pieter Grandiek van De Fabriek: ‘We willen een podium bieden aan Zaankanters met een geweldig idee. We hebben al een flink aantal bijzondere maandagavonden achter de rug. Waar mooie plannen werden gepresenteerd maar ook ontstonden. Hier kun je ook mensen tegenkomen om je netwerk uit te breiden. Of om inspiratie op te doen als je zelf iets wil starten. Het is geweldig als dit lukt en je verder komt met je idee.

Elke eerste maandag van de maand is er om 20 uur een Aan de Zaan

De Fabriek Zaandam

De Fabriek Zaandam

Eetcafé De Fabriek

Jan Sijbrandsteeg 12

1502 BA De Fabriek

Tel. 075 – 614 76 16