49332487767_db6fad0581_k

03 FEBR 2020

#78 Sport verbindt de Zaanse samenleving: blijft dit zo? (aankondiging)

Sociaal en inclusief

Sport in Zaanstad. Zaanstad kent een rijk verenigingsleven bij alle sportclubs in de gemeente. Naast dat sporten gewoon fijn en gezond is, brengt sport mensen samen en is het een bindmiddel in de samenleving. Vrijwilligers met hart voor de sport zijn essentieel om het verenigingsleven bij de sportclubs op peil te houden. Deze avond staat passie voor sport centraal en hoe we van Zaanstad van sport-gemeente kunnen maken. Inspirerende verhalen van diverse gasten laten zien hoe belangrijk sport is voor henzelf en hoe zij als voorbeeld een positieve impact hebben voor de samenleving. Platform aan de Zaan verwelkomt als sprekers: Cees Sjouwerman van AV Zaanland, Frank Tijdeman. Schaak-enterTrainer, en Bob Schreiber van Sport Academy Schreiber en meer namen zullen volgen!

Waarom deze avond? Hoe helpt onze passie voor sport ons om te zorgen dat sport blijvend een goede plek krijgt in de Zaanse samenleving? We proberen antwoorden te krijgen op vragen zoals: Welke eisen stelt dit aan de sportverenigingen? Welke droom hebben we om de sport –in de volle breedte- weer in zijn kracht te zetten? Hoe ziet Zaanstad als sport-gemeente er dan uit? Welke doelen zijn er dan en welke principes helpen daarbij?

Voor wie? Deze avond is bedoeld voor sporters, trainers en coaches, rolmodellen in de sport en de onmisbare vrijwilligers bij de sportverenigingen. Kom vooral om mee te denken hoe we van Zaanstad een sportstad kunnen maken.

Tijd en plaats Maandag 3 februari, inloop vanaf 19:30 uur, aanvang programma 20:00 uur. Einde 22:00 uur met afsluitende netwerkborrel. Vrij entree

Bij Café Fabriek in Zaandam.

LET OP DE BEREIKBAARHEID VANWEGE DE WERKZAAMHEDEN AAN DE BRUGGEN OVER DE ZAAN.

Locatie en tijd

Maandagavond 03 februari 2020 

Inloop vanaf 19:30 uur
programma 20:00 uur
Entree gratis

Café Fabriek

Jan Sijbrandsteeg 12
Zaandam

Aanmelden

Klik hier

Sluit bij de 8 andere bezoekers aan!

Tribe Loading Animation Image