Zo aan het eind van dit jaar een bericht van ons! We zijn jou niet vergeten, we missen onze avonden en jou dus ook!

Met deze nieuwsbrief sturen we jou de allerbeste wensen voor 2022 en we hopen je weer te ontmoeten tijdens een Platform aan de Zaan avond. We hebben een paar mooie avonden ‘klaar’ staan voor als het weer kan en mag.

Jullie hebben al een tijd niets vernomen van ons Platform aan de Zaan.

Dit komt dat we enerzijds bezig waren ons Team Programmamakers en Teamleden te versterken en anderzijds willen we gezien Corona alleen starten als we het kunnen doen met de volle inzet die we in het verleden ook hadden.

Ons kernteam bestaat uit betrokken Zaankanters die zich inzetten voor PadZ.

Zij hebben diverse rollen en taken binnen het platform: bestuur, communicatie, programmamaker en gastheer.

Ons team bestaat nu uit Martin de Ruiter (penningmeester, moderator), Pieter Grandiek (gastheer Café Fabriek, secretaris), Rob Smits (voorzitter sinds halverwege 2020, programmamaker) en onze nieuwe aanwinst is Ron Brizee!

Sandra Ball, Merle Gosewinkel, Arthur Wagenaar en Irmgard de Roy van Zuydewijn (communicatie) hebben de afgelopen tijd een mooie en goede bijdrage gehad op onze  avonden en in de doorontwikkeling van het Platform.

Bij deze willen we hen enorm bedanken voor hun bijdrage en inzet.

#Hoeverder!?

Ons credo is om met de avonden in de toekomst juist de “stad vooruit te helpen” met een gesprek op de thema’s die in de 6 opgaven van Gemeente Zaanstad gaan liggen.

We denken nu na over hoe deze opgave in 4 evenementen per jaar kunnen vertalen. Tot eind maart nemen we daar de tijd voor.

Daarna herstarten we (ijs-weder- en Coronadienende) met een nieuw programma en een nieuwe werkwijze en organisatie.

We houden jullie op de hoogte!

En: heb jij ook interesse in welke rol dan ook (ambassadeur, gastheer/vrouw, PR medewerker, programmamaker, bestuurswerk, spreker) om bij te dragen aan onze evenementen?
Meld je dan bij: info@platformaandezaan.nl

Tot AandeZaan, hartelijke groet van Pieter, Martin, Rob en Ron.