Meedoen

Kom naar een avond!

Iedereen die de Zaanstreek aangenamer en leuker wil maken, is welkom bij Aan de Zaan. Als bezoeker maar ook als organisator met een goed idee. Door met meer enthousiaste Zaankanters naar een onderwerp te kijken, kom je vaak verder.

10411965_647522618651201_1791964764400131831_nElke eerste maandagavond van de maand is van 20 tot 22 uur een Aan de Zaan bij café Fabriek in Zaandam.  Je kunt je aanmelden via de link op de website of bij het evenement op Facebook.

Ken je ook mensen die interesse hebben in een bijeenkomst? Nodig ze uit! Door het evenement te delen op Facebook of door mensen toe te voegen via het envelopje bij het evenement op Facebook.

Hou de website en de FB pagina in de gaten.

Aanmelden voor een bijeenkomst is niet verplicht. Toegang is gratis. Het café is open tijdens de bijeenkomsten. Hiervoor gelden normale tarieven.

Meedoen?

  • Heb je een goed idee of een plan waar je een podium voor zoekt om het idee verder te brengen? Bel dan met Pieter Grandiek van De Fabriek: tel. 075 614 76 16.
    Of neem contact op met een van de organisatoren tijdens een platform of stuur een bericht naar info@platformaandezaan.nl.
  • Zou je graag een special willen organiseren over een belangrijk thema? Daar zijn wel kosten aan verbonden. Neem voor meer informatie contact op met info@platformaandezaan.nl.
  • Heb je een aanvulling voor de website of een tip voor de FB pagina? Stuur een (privé) bericht via FB naar Aan de Zaan of een mail naar info@platformaandezaan.nl
  • Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten stuur dan een mail naar info@platformaandezaan.nl. We voegen je toe aan de mailinglijst.

Privacy

Lees hier onze Privacyverklaring